Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Porkkanaletut

Herkulliset porkkanaletut toimivat niin aamupalana kuin välipalanakin. Voit tarjoilla ne halutessasi suolaisen tai makean täytteen kanssa.

kotiruoka.fi
Valmistusaika 30 min
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo

Ainesosat

  • 100 g porkkanaa
  • 2 1/2 dl kauramaitoa
  • 2 kpl kananmunia
  • 1 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1/4 dl juoksevaa margariinia
  • ripaus suolaa
  • paistamiseen juoksevaa margariinia
  • Feta-kermaviilitäyte

  • 150 g fetajuustoa
  • 100 g kermaviiliä
  • ruohosipulia
  • mustapippuria

Ainesosat

  • 100 g porkkanaa
  • 2 1/2 dl kauramaitoa
  • 2 kpl kananmunia
  • 1 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1/4 dl juoksevaa margariinia
  • ripaus suolaa
  • paistamiseen juoksevaa margariinia
  • Feta-kermaviilitäyte

  • 150 g fetajuustoa
  • 100 g kermaviiliä
  • ruohosipulia
  • mustapippuria

Valmistus

  1. Raasta kuoritut porkkanat hienoksi raasteeksi. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  2. Seikoita taikina ennen paistamista. Lisää pannulle juoksevaa margariina ja paista letut. Voit tarjota letut makean tai suolaisen täytteen kanssa.
  3. Täyte

  4. Sekoita kulhossa kermaviili ja murennettu feta. Lisää hienonnettu ruohosipuli ja mausta pippurilla. Tarjoile täyte porkkanalettujen kanssa.

Hae