Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Helppo sitruunalohi

Raikkaan sitruunainen uunilohi sopii pääsiäiseen. Tarjoile uunilohen kaverina esimerkiksi tuoretta parsaa.

kotiruoka.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika1 h
Annoksia4 annosta
VaikeustasoHelppo
sitruunalohi

Ainesosat

  • 600 g lohta
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1 sitruuna
  • Mausteliemi

  • 1 sitruuna
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä

Ainesosat

  • 600 g lohta
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1 sitruuna
  • Mausteliemi

  • 1 sitruuna
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä

Valmistus

  1. Mausta lohi suolalla ja pippurilla
  2. Asettele kala vuokaan
  3. Leikkaa sitruunasta siivuja ja asettele lohen pinnalle
  4. Purista sitruunan mehu kulhoon ja sekoita joukkoon öljy ja hienonnettu valkosipuli
  5. Kaada mausteliemi kalan päälle ja paista uunissa noin 20 – 30 minuuttia. Lohen paistoaika vaihtelee filen paksuudesta riippuen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae