Hyppää sisältöön
Näytä kaikki reseptit

Gluteeniton lettutaikina

Gluteeniton lettutaikina on helppo ja nopea valmistaa! Nappaa talteen resepti kesän suosikkijälkiruoan gluteenittomaan versioon.

kotiruoka.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Valmistusaika1 h
Annoksia10 annosta
VaikeustasoHelppo
gluteeniton lettutaikina

Ainesosat

  • Gluteeniton lettutaikina

  • 5 dl maitoa tai kasvipohjaista maitoa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta

Ainesosat

  • Gluteeniton lettutaikina

  • 5 dl maitoa tai kasvipohjaista maitoa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta

Valmistus

  1. Mittaa kuivat ainet isoon kulhoon ja vispaa maito hiljalleen kuivien aineiden joukkoon. Vispaa seos tasaiseksi.
  2. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia ennen paistamista.
  3. Kuumenna pannulla öljyä ja paista gluteeniton lettutaikina letuiksi. Tarjoile mieleistesi täytteiden kanssa ja nauti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hae