Hyppää sisältöön

Deviled eggs eli paholaisen munat

Pääsiäisen kestosuosikki paholaisen munat valmistuu helposti ja vie kielen mennessään!

kotiruoka.fi
Kommenttien määrä(0) Kommentoi
Cook time 20 min
Recipe yield8 servings
DifficultyHelppo
deviled eggs

Ainesosat

  • 8 kananmunaa
  • 4 rkl majoneesia
  • 3 tl hunaja-dijonsinappia
  • 3 rkl ruohosipulia
  • ripaus suolaa
  • paprikajauhetta
  • chilihiutaleita
  • tilliä

Ainesosat

  • 8 kananmunaa
  • 4 rkl majoneesia
  • 3 tl hunaja-dijonsinappia
  • 3 rkl ruohosipulia
  • ripaus suolaa
  • paprikajauhetta
  • chilihiutaleita
  • tilliä

Valmistus

  1. Keitä kananmunia noin 10 minuuttia.
  2. Kaada kuuma vesi pois ja kaada kypsien kananmunien päälle kylmää vettä. Anna jäähtyä muutama minuutti ja kuori munat.
  3. Halkaise munat pituussuunnassa. Käytä terävää veistä.
  4. Irrota keltuaiset ja aseta ne kulhoon. Sekoita keltuaisten joukkoon majoneesi, sinappi ja hienonnettu ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi haarukalla. Jos seos on liian paksua, voit lisätä joukkoon lisää majoneesia.
  5. Lusikoi täyte munanpuolikkaisiin ja mausta valmiit kananmunat suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle hiukan paprikajauhetta, chilihiutaleita ja tilliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hae